Tijd voor loslaten, tijd voor ruimte

Janneke is nu een succesvolle interieur-ontwerper. Ik spreek haar op netwerkbijeenkomsten en daar vertelt ze me altijd over opruimprojecten in haar huis, die noodzakelijk waren, voordat dit zakelijke succes kwam.

Tijdens de  loslaatdag in 2013 gaf zij mij geëmotioneerd en met tranen in haar ogen, twee horloges, die zij en haar echtgenoot op hun huwelijksreis hadden gekregen. “Ze liggen al jaren in de kast, we dragen deze horloges allebei niet en daarom wil ik ze nu loslaten en aan jou geven, voor iemand die ze wel gaat dragen”.

Als ik haar nu spreek, weet ze nog precies hoe het in haar leven was in 2013: “In mijn huis slingerden  overal spullen. Wekenlang bleef alles in de weg staan. Daardoor blokkeerde ik letterlijk de doorgang voor mijn man en kinderen en blokkeerde ik figuurlijk de weg voor mijzelf als ondernemer. Die loslaatdag en de opruimtrajecten daarna heb ik nodig gehad om los te laten en ruimte te krijgen voor mijn bedrijf”.

Wil jij ook als Janneke kiezen voor ruimte? Kom dan naar de loslaatdag 2016 In Meppel of naar een van de andere locaties in Nederland.

Dit artikel is geschreven door Klazien Tempelaar van Opruimadvies.

Klazien Tempelaar verbindt  op haar loslaatmiddag op 19 maart 2016 haar twee bedrijven aan elkaar. Ze gaat in op het thema: loslaten geeft ruimte vanuit haar perspectief als organizer en vanuit haar perspectief als één van de dames van de Flirtfabriek.

Wil jij ook met andere ogen naar jezelf en de manier waarop je met je bezit omgaat, kijken? Kom dan naar de loslaatdag bij Deel Vier in Baarlo.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code