Loslaatdag 2019

De zevende editie: 13 april 2019

Als je niet van ‘Tidying up’ met Mari Kondo of van Kon-Mari-en hebt gehoord, heb je waarschijnlijk onder een rots geleefd en is de wereld even aan je voorbij gegaan. Want Mari Kondo is op dit moment de meest bekende professional organizer ter wereld.

Hoewel Mari loslaten heel toegankelijk maakt: ‘als je er niet blij van wordt, mag het weg’ lukt het sommige mensen toch niet orde in de chaos te scheppen.

En het is niet altijd zo makkelijk als het lijkt. Ook al heb je een boek, waarin beschreven wordt hoe het ‘moet’. Gelukkig zijn er in Nederland al bijna 30 jaar professional organizers en hebben wij naast een heleboel kennis, kunde en ervaring ook allerlei praktische tips en tricks vanuit onze dagelijkse praktijk.

Daarom organiseren wij de Loslaatdag. Met échte professionals voor échte mensen. Zodat je het niet uit een boekje hoeft te doen. Je kunt vragen stellen over jouw persoonlijke situatie.

Op deze zevende editie van de Loslaatdag geven we je op 13 april 2019 een kijkje in de keuken, delen we onze tips, tricks, kennis en ervaring én geven wij onze kijk op Mari-Kondo en de valkuilen die er misschien voor jou in zitten.

Gelukkig zijn er vele stylo’s en als Kondo-en niets voor je is dan zijn er wel andere manieren die misschien wel bij je passen. Wat bij de meeste mensen wel past is meer ruimte, meer overzicht en meer rust en dat lukt vaak beter als je meer kunt loslaten.

Je kunt je nu aanmelden voor de Loslaatdag van 2019. Deze zevende editie vindt plaats op Zaterdag 13 april 2019. Kies hier de locatie die bij jou in de buurt zit of kom naar het hoofd-event in Amsterdam.


Loslaten geeft letterlijk en figuurlijk ruimte: ruimte om te leven, ruimte om te ademen.

  • Heb je teveel spullen, maar kun je niet besluiten wat weg mag?
  • Roept elk voorwerp in je huis een schat aan herinneringen op?
  • Zie je in elk ding nog mogelijkheden om het ergens voor te gebruiken?
  • Worden je plannen vaak in de war gestuurd door onverwachte gebeurtenissen?
  • Heb je het druk met alles wat je moet regelen?
  • Vind je veel dingen leuk, maar verlang je ook vaak naar meer rust?

Dan is de Loslaatdag echt iets voor jou.
Ontdek op de Landelijke Loslaatdag hoe loslaten je meer tijd en ruimte geeft voor de leuke dingen in je leven.